onsdag 13 mars 2013

Pay it forward - Bloggkärlek!!

Hej!

När jag blev tårtgalen så gick jag med i lite olika forum och grupper för likasinnade. I dessa grupper delas inspiration, idéer, tips och glada hejarop!

Nu har det gått en månad ungefär sedan jag var inne på dessa forum och döm om min förvåning när jag läste att den ena gruppen var på väg att läggas ned för att några i gruppen hade blivit utsatta för påhopp, mobbning och kränkning. Jag har bara sett skymtar av detta förut - OCH detta hör inte hemma i tårtforum!!! Ja inte i något forum. Vad får en människa ut av att klanka ner på andras tårtkreationer och skapelser? Det är för mig helt främmande.

Som tur var så har tjejen som startade gruppen valt att försöka ha kvar den, med tydligare regler om vad som gäller. Bra tycker jag, man ska inte ge sig! Det är så många som följer och deltar i diskussionerna och som har både nytta och nöje av detta.

Nu vill vi tårtbloggare sprida lite glädje - och BLOGGKÄRLEK!

Blog Love - Pay it forward

Jag har här nedan länkat till några av dom bloggar som inspirerat mig under mina 1,5 år av tårtmani!

Bagerskan  - min första kontakt med tårtbloggar. Det var till Karin jag ställde mina frågor under mina första staplande steg i tårtvärlden.

GlaMor SweeTemptation - vilka detaljer! Vilken fantasi!

Bakministeriet - Linas blogg har jag följt sedan hon startade den. Hon har utvecklat en helt egen stil med sina tårtor och hon har med en stor envishet förfinat och förbättrat tekniken. För att inte tala om hennes snygga fotografier.

Emelie Ullberg - denna tjejen såg ni i TV i Hela Sverige Bakar. Hon skriver om tårtor - och om livet i övrigt.

Karolinas samlade favoriter  - en blogg fylld med inspiration i allt ifrån renovering, bakning, pyssel, trädgård. Karolina har det sötaste hus man kan hitta - och som hon har renoverat med finess och noggrannhet.

Det är Lisa med bloggen Sockerrus som uppmanar oss att sprida bloggkärlek. Själv sprider hon SÅ mycket tårtinspiration!!! Och en bok ska hon ge ut också!

2 kommentarer:

  1. Nämen, vilka gulliga ord! Fint! Tack! Nu är det så många som nämnt mig i den här bloglove-vevan att det känns pinsamt att inte göra något själv. Men jag måste ju så klart göra något eget där också så jag får suga på den ett tag innan jag går till bloglove-attack.:-)

    SvaraRadera
  2. Blir så glad när jag ser att andra gör detsamma - Tack! Tycker det är underbart att så många hakat på och länkat vidare. Tack fina du!

    Vore superkul om du kunde pinga mitt inlägg så att din länk dyker upp på mitt inlägg, på så vis kan fler hitta dig :-)

    Kram till dig!

    SvaraRadera