1,5 dl vispgrädde
50 g smör
300 g mörk choklad (ljus går också...)
150 g after eight
Värm grädden försiktigt i en kastrull och lägg ner smöret och låt det smälta. Ta av kastrullen från värmen när smöret är smält. Hacka chokladen och after eight i bitar och lägg den i grädden. Rör tills du fått en jämn smet.
Lägg en bit bakplåtspapper i en form, ca 15x20 cm stor. Häll smeten i formen och låt stelna i kylskåp. Skär den i bitar. Jag valde att ha lite kakao över innan jag skar den i bitar. Jag använde tesilen för att pudra med.
Ojoj vad mätta små tomtar blir när de har tjuvätit av minttryffeln innan jul,,,,
Jadu, Maria. Det är alltid bra att ha en tomte att skylla på då familjen på julafton undrar var alla mintryfflar tagit vägen.:)
SvaraRaderaJajamensan! :)
Radera