Vår del av ovanstående svampberg vägde 5,6 kilo så det var väl en si så där 15-18 kilo totalt.
På söndagen var vi bortbjudna på middag och vad passar väl bättre än en hösttårta och torkade kantareller i gå-bort-present?
Igelkottarna är gjorda av marsipan blandat med kakao och smält mörk choklad.
Detta blir även mitt bidrag till Söta sakers Månadens sötsak - som denna månad har temat "Ge bort".
Hösttårtans innehåll:
Spacklad med chokladsmörkräm
Täckt med marsipan färgad med bl.a Sugarflair Colurs Fern och Tangerine
Helt fantastiskt fin tårta!!! Och gott låter det oxå. :)
SvaraRaderaKan man få receptet till denna fina tårta? 😊
SvaraRaderaHej Rebecca,
SvaraRaderaTack! :)
Var väldigt länge sen jag gjorde denna.... men du ser innehållet i tårtan längst ner i inlägget. Ett lager med blåbärsmousse och ett med vit chokladmousse. Länkar till recepten på mousse finns också.