tisdag 24 juli 2012

Från kavlingsångest till kavlingsglädje

Ja, steget var inte så långt från kavlingsångest till kavlingsglädje.

Två ingredienser - så enkelt var det:

* Sil-Pin silikonkavel
* Kokosfett

I början av min tårtmani så var just kavlingen av marsipan till tårtlock en ångeststund. Det som var mest jobbigt med att göra en tårta. Marsipanen fastnade överallt!! Min sambo visste att han skulle hålla sig undan då när kaveln kom fram.

Kaveln fick jag av mamma i födelsedagspresent (Tack!!). Och att smälta lite kokosfett och ha på bakbordet när man kavlar läste jag om på någon tårtchatt. Dom är fantastiska dessa tårtchattar - vad mycket man kan lära sig. Och vad mycket inspiration man kan få. Förut kändes resorna till jobbet långa, men sen jag upptäckte tårtvärlden så har jag ibland lust att åka en station längre, för att jag inte har hunnit uppdatera mig på allt som hänt på tårtbloggarna :)

Sil Pin silikonkavel
Här är den - min favoritkavel!

1 kommentar:

  1. När jag såg detta Youtubeklippet: http://www.youtube.com/watch?v=7M2Z1phkt9U kom jag att tänka på dig och just detta blogginlägget. Speciellt det som kvinnan säger i slutet av inlägget.:)

    SvaraRadera