fredag 9 november 2012

Willekillen 3 år

William fyller tre och som för så många andra små killar så är Blixten McQueen en favorit. Eller... Blixten Maskin som Wille själv säger. Ett mycket bättre namn tycker jag.

Blixtentårta

Blixtentårta

Wille är redo att hugga in i tårtan! Han åt med god aptit och det är ju alltid roligt för en tårtmakerska. Helst hade han velat hugga in på självaste Blixten Maskin också, men det hade nog blivit lite för mycket för en kille som i vanliga fall inte äter så mycket socker.
 

 
Grattis på 3-årsdagen världens finaste Wille och gudson! 

Treårstårta

"Hur mycket får man ta?"


 
Charlie ville också ha tårta! Det är svårt att fånga dom små liven med mobilkameran, det är ju inte många sekunder dom sitter still :)
 
Blixtentårta
 
Tårtan innehöll glasscreme och hallonmousse. Täckt med marsipan från Martin Olsson, färgad med pastafärg mint green.

2 kommentarer:

 1. Jag älskar den tredje bilden på Willian och tårtan. Han ser ut lite som Karlsson på taket då han ska äta kuckilimuckmedicin. Synd är dock att det inte är bättre fokus på Williams min då han ska skära tårtan. Vill så gärna se detaljerna i pojkens ansikte då han är på G att skära världens bästa barntårta.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han har lite finurliga miner för sig Willekillen!

   Det är svårt att regissera en treåring som skall skära tårta. Och att sitta still är inte treåringars favoritsysselsättning heller.

   Men alla dåliga bilder kan inte skyllas på Wille, dom kan skyllas på dålig fotograf och urdålig mobilkamera.

   Jag får öva till hans fyraårsdag!

   Radera