måndag 11 februari 2013

Superduperenkla och snabba snittar som drinktilltugg

Salta pinnar och jordnötter i all ära men ibland är det roligare att bjuda på en liten snitt till fördrinken på förfesten.

Och enklare än så här går det nog inte att få. Men dom är goda ändå! :)


Hamburgerrulle, räksnitt och blandade starka korvar


Tunnbrödsrulle

Tunnbröd
Hamburgerkött
Pepparrotsost (ja alltså sån där mjukost, typ Cantadou)
Philadelphiaost

Blanda pepparrotsost och philadelphiaost så att du får önskad smak på blandningen. Är själv inte överdrivet förtjust i pepparrot, vill bara att den smaken skall anas...

Bred ostblandningen på tunnbröden, lägg på skivor av hamburgerkött. Rulla. Skär. Klart! Plätt-lätt!

Räksnittar
Färdig skagensallad
Pumpernickel
Räkor med skal
Dill
Citron
Rödlök

Skala räkorna, hacka och blanda i den färdiga skagensalladen. Hacka rödlök fint och blanda i röran. Salta och peppra vid behov.
Lägg en klick på en pumpernickel och toppa med dill och citron. Ät!

2 kommentarer:

  1. Snittar sitter alltid fint och är väldigt festligt. Nu är jag vegetarian så jag byter ut alla köttiga grejer till vegetariska alternativ.:-)

    SvaraRadera
  2. Jag hittade dom i någon liten hippieaffär här i Malmö. Dom hade kostat 199 kr, innan jag dom drog ner till 70% av priset. Vilket fynd va? Jag tog dom som var kvar. Märket på faten är Rice, vilket ju är ett rätt så stort märke och bör väl därför inte vara så svårt att googla fram tänker jag. Ja, du MÅSTE ha dom.:-)

    SvaraRadera