Hur bra som helst!!
Detta recept hittade jag på Sockerrus - en stor inspirationskälla!
Detta räcker till cirka 2 lager på en 20 cm stor tårta.
100 g smält smör
3 msk kakao
1 dl socker
1 tsk vaniljpulver
3 dl havregryn
3 msk kallt kaffe
1-2 dl vaniljkräm gjord på marsanpulver
1-2 dl vispad grädde
1 dl kokos
Blanda ihop smör, kakao, socker, vanilj, havre och kaffe. Vispa tills det är bra blandat. Rör ihop vaniljkrämen i en annan skål. Vispa grädden.
Blanda försiktigt ihop grädde, vaniljkräm och chokladbollsröran. Börja först med lite grädde och vaniljkräm och ta lite mer tills du är nöjd med konsistensen.
Bre ut fyllningen på en tårtbotten och strö över kokos.
Denna kakao köpte jag på chokladfestivalen i Stockholm |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar