Baileysfrosting |
Kladdkakecupcakes
6 st
50 g margarin
1 ägg
1,25 dl socker
0,75 tsk vaniljesocker
0,5 krm salt
2 msk kakao
1 dl vetemjöl
0,25 tsk bakpulver
Smält margarin och låt svalna.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt de torra ingredienserna. Rör ner det avsvalnande smöret. Fyll muffinsformar ungefär till hälften.
Grädda i 200 grader i ca 10-12 minuter.
Kladdkakecupcakes |
Baileysfrosting
100 g mjukt smör
2 dl florsocker
1,5 msk Bailey´s
Vispa smöret länge, tills det är riktigt mjukt och lent, tillsätt florsockret lite i taget. Bäst blir om man siktar ner florsockret, så slipper man klumpar. Ha sist i likören och blanda väl.
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera